Projecte impulsat per:
Amb la col·laboració de:

Registre MARC

Capçalera01110cz a2200289n 4500
001.a10386051
003ES-BaCBU
008080414 ||acznnaabn |a aaa c
024http://viaf.org/viaf/305862070|2 uri
0240000-0003-1254-7110|2 orcid
024H-4266-2011|2 researcher id
0247004557254|2 scopus author id
040  ES-BaCBU|b cat|c ES-BaCBU|d ES-BaUB
100Farran, Andreu
400Farran Codina, Andreu
400Farran Codina, Andrés
670  Tablas de composición de alimentos CESNID, 2004:|b port. (Andreu Farran)
670  BC/A, 14 abr. 2008|b (enc.: Farran, Andreu)
670  UB. Directori (en línia), 4 maig 2012|b (Andres Farran Codina; professor col·laborador; Dept. de Nutrició i Bromatologia)
856http://diposit.ub.edu/dspace/browse?type=author&value=Farran,+Andreu|y Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona
899  AC

Altres visualitzacions

Format fitxa | ISO 2709
 Copyright @ 2008 Biblioteca de Catalunya | Contacta